|
|
leírás | Altalaj: 30-60 cm mélység;
Hervadáspont az a nedvességtartalom, amelynél a növényen a tartós hervadás jelei figyelhetők meg. A víz kötött állapotban, a növények számára nem felvehető módon van jelen. |
abstract | Subsoil: 30-60 cm depth;
Wilting point is the water content of soil, at which the plants show permanent wilting signs. The water is bounded, and is not available for plants. |
méretarány |
1:1000000 |
adatszolgáltató | Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont |
szakmai felelős | Fodor Nándor |
kulcsszavak | víztartóképesség,pF |
kategória | Szántóföldi növénytermesztés /
Talaj |
CIVAS | nem besorolható |
WMS |
server | https://map.mbfsz.gov.hu/arcgis/services/nater_szantofoldi_novenytermesztes/talaj/MapServer/WmsServer |
layer | 26 |
|
|