Natér Logo

Egyéb - Altalaj hervadásponti vízkapacitás (V%)
Subsoil wilting point water content


leírásAltalaj: 30-60 cm mélység; Hervadáspont az a nedvességtartalom, amelynél a növényen a tartós hervadás jelei figyelhetők meg. A víz kötött állapotban, a növények számára nem felvehető módon van jelen.
abstractSubsoil: 30-60 cm depth; Wilting point is the water content of soil, at which the plants show permanent wilting signs. The water is bounded, and is not available for plants.
méretarány 1:1000000
adatszolgáltatóMagyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont
szakmai felelősFodor Nándor
kulcsszavakvíztartóképesség,pF
kategóriaSzántóföldi növénytermesztés / Talaj
CIVASnem besorolható
WMS
serverhttps://map.mbfsz.gov.hu/arcgis/services/nater_szantofoldi_novenytermesztes/talaj/MapServer/WmsServer
layer26

minden metaadat | új keresés